Häda ei anna häbeneda! Ed Sheeran jättis staadionitäie rahvast ootama ja lippas end kergendama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ed Sheeran. 2017.
Ed Sheeran. 2017. Foto: PA / PA Wire/Scanpix

Ed Sheerani tabas kontserdi ajal inimlik probleem, mille tõttu pidi kontserdi katkestama – lausa kahel korral. Laulja andis Cardiffi Principality staadiumil umbes 60 000-pealisele publikule kontserti, kui teatas, et peab pissile minema. 

Esimese katkestuse tegi ta siis, kui umbes pool kontserdist oli antud. Pärast lugu «Galway Girl» lippas ta lava taha ning naaseis mõne minuti möödudes rahva hõigete saatel. Järgmine katkestus tuli kõigest kolm lugu hiljem ja lausa loo ajal. Muusik hõikas: «Anna andeks, Cardiff!» ja kadus taas jooksuga lava taha. 

Lavale tagasi tulles sõnas ta publikule: «Olen kontserte andnud 14-aastasest saati ja ma ei ole midagi sellist kunagi varem teinud. Ja nüüd juhtus see 60 000 inimese ees.»

OK! Magazine'i teatel ei suhtunud rahvas intsidenti sugugi negatiivselt ning juhtunu üle heideti nalja: «Ma pole kunagi näinud, et 60 000 inimest nii kannatlikult ootavad, ajal kui keegi tualetti kasutab...kaks korda,» sõnas üks külastaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles