Kallim viis Palja Porgandi oma vanemate ja kodulinnaga tutvuma: Roomet, kuhu sa mind täpsemalt viid!? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merilin Taimre ja Roomet Poom. 2018.
Merilin Taimre ja Roomet Poom. 2018. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Elustiiliblogija Paljas Porgand, ehk Merilin Taimre on uues suhtes õnnelik ning ühise otsusena hakati oma seiklusi ka videopäeviku vahendusel jälgijatega jagama. Värskes videos sõidavad noored Rakverre, et kohtuda Roometi vanemate ja teiste värvikate inimestega. 

Avaliku elu tegelasega suhtesse astumine ei ole sugugi kerge, nõnda on huvi Merilini kallima Roometi suhtes väga suur, õnneks ollakse üksteisele toeks. Video alguses muljetavad nad esimesest ühisest pildistamisest, mis ootamatult leidis aset voodis. Võtab kohmetuma, kuid jagatud klõps peegeldas vaid siirast rõõmu ja ei grammigi ebamugavust:

Seejärel istusid Merilin ja Roomet autosse, et alustada sõitu Rakvere poole. Mõningate meeleolukate peatustega jõutigi lõpuks Rakverre ning kohtuti ka Roometi vanematega. Tagasiteel rallilt Rakvere poole muljetasid nad värvika kohtumise üle ühe härrasmehega. «Rallil oli üks põnev meesterahvas, kes esiteks ütles, et ah, siin pole midagi teha, võiks Tallinnasse minna,» kirjeldab Merilin toimunud vestlust. «Siis ta ütles, et Rakverre küll ei tasu minna, seal võib surma saada. Mul kõrvad läksid veits kikki,» räägib ta. «Siis ta ütles, ei, jaa - ma jõudsin esimese paari tunniga EMO'sse. Roomet, kuhu sa mind täpsemalt viid!?» küsib neiu. 

«Kõige paremad on need jutud, mis ma Rakvere kohta olen rääkinud,» naerab Roomet.
«Jaa! Ta ongi rääkinud, et kui sa tahad kiiresti kiirabiga haiglasse jõuda, siis mine Rakverre!» Kumbki noortest ei täpsustanud, mis seal Rakveres siis täpsemalt sünnib, et nõnda eluohtlik on.

Vaata, millised kaunid kaadrid ja hetked nende positiivsusest pakatavas videos veel on:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles