Menusarja «Seks ja linn» näitleja teatas uhkelt, et ta poeg on transsooline

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cynthia Nixon, 2017.
Cynthia Nixon, 2017. Foto: Eduardo Munoz / Scanpix

Sarjas «Seks ja linn» advokaat Miranda Hobbes'i kehastanud Cynthia Nixon postitas sotsiaalmeediasse pildi, millel õnnitles oma poega kolledži lõpetamise ja avalikult transsooline olemise puhul.

Cynthia siirdus pärast edukat näitlejakarjääri poliitikasse ja kandideerib tänavu New Yorgi kuberneriks. Oma kampaanias toetab ta väga tugevalt soolist- ja sekusaalset võrdõiguslikkust ning nõuab transsoolistele võrdseid õigusi. Ühtlasi on tal ka kanepi legaliseeerimise osas küllatki liberaalne seisukoht.

 

A lot of you have been asking about my position on marijuana. Here it is.

A post shared by Cynthia Nixon (@cynthiaenixon) on

Cynthia teatas, et tema vanim poeg on transsooline ning õnnitles teda kooli lõpetamise puhul. «Ma olen väga uhke oma poja, Samuel Joseph Mozes'i (hüüdnimega Seph), kes lõpetas sel kuul kolledži. Ma annan au talle ja kõigile teistele, tänase #TransDayOfAction'i puhul.» (Trans Day Of Action on 2015. aastal alguse saanud transsooliste inimeste toetuseks korraldatav paraad New Yorgis.)

21-aastane Seph lõpetas juunis Chicago Ülikooli. Tal on vend Charles (15), kellega on ühine isa - Danny Mozes. Cynthia on abielus LGBTQ aktivisti Christine Marinoniga, kellega on tal seitsme aastane poeg Max. 

Oma poliitilises kampaanias kasutab ta ära eelnevat menukust sarja «Seks ja linn» näitlejana: toetajatel on võimalik osta sarja teemalisi tooteid. Ühtlasi tähistavad need tooted 20 aasta möödumist menusarja algusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles