Demi Lovato pihib, kuidas ta taas alkoholismi küüsi sattus (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato
Demi Lovato Foto: Ian West/PA Wire/PA Images

Poplaulja Demi Lovato (25) vaevles pikalt alkoholismi küüsis ning pühendas sellele perioodile oma elust oma uue pala «Sober» («Kaine»), vahendab  EntertainmentWeek

«Kuue aasta eest jõin ma hommikul kell 9 viina otse pudelist, oksendasin autos ja tundsin end kohutavalt,» pihib popstaar. Märtsis sai Demi Lovatol väidetavalt täis kuus kainet aastat, kuid fännid kahtlustasid, et ta hakkas aprillis taas jooma.

Laulja katkestas ilma otsese avaliku põhjuseta oma Lõuna-Ameerika tuuri ja näis jälle pidutsevat. Demi Lovato ütleb, et ei soovi olla joodik nagu oli tema isa, ta soovib oma uue lauluga teadvustada alkoholismi kui ränka vaimset haigust, millest peaks rääkima.

Uus laulus kõlavad järgmised read: «Pean vabandama oma fännide ees, kes on taas näinud mind hukatusse langemas. Ma sooviks olla eeskuju, kuid ma olen lihtsalt inimene.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles