Vaata järele sarja «Malluka suvi»: blogija pihib, kes ta lapsepõlvearmastus oli (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mallukas läheb perega oma lapsepõlvemaale Pärnusse. Hoovis hakkavad Mallukale meenuma lapsepõlve unistused: noormees kellesse ta toona armunud oli, elas kõrvalmajas.  

Pärnus trallitakse merevees, tehakse tutvust Marianni kodukandiga, kus on juhtunud nii mõndagi pikantset. Samuti tehakse tere Marianni tädi paarikümneaastasele kassile. 

«Selles roosas majas elas üks poiss Renar, kes mulle täiega meeldis ja ma tahtsin temaga täiega käima hakata,» räägib Mallukas. «Nüüd mul on hea meel, et me ei hakanud käima,» tunnistab blogija. Mallukas nimelt nägi Renarit nüüd aastaid hiljem taksojuhina ja mees oli oma näo täis tätoveerinud. «Huvitav, kas ta oleks seda ka sinuga koos teinud?» asutleb Kardo. Mallukas, arvab, et vahel on hea ka, kui keegi sind ei taha ning naerab: «Äkki ta oleks minu näo omale näkku tätoveerinud?»

Et kõigeks selleks jõudu jaguks, üritatakse läbi astuda legendaarsest Pärnu pitsakohast Stefanist, ent lastega restoranis käimine on keeruline. Et teisi vähem segada, lähevad nad hoopis parki edasi sööma.

Mallukas tunneb end kui laps ja kilkab karusellil. Peagi aga tunnistab, et hakkab ropsima. «Imelik, et seal ei ole aeda ümber» leiab Kardo. «Tavaliselt vaatavad vanemad ise oma lapsi,» tõdeb Mallukas seljaga laste mänguala poole istudes. 

Punkti kogu päevale paneb retk jõuluvanademaale, kus tihedas sääseparves askeldavad hüperaktiivsed päkapikud, erinevad elukad ning jõuluvana. Tuleb välja, et jõuluimesid võib juhtuda ka keset suurt suveaega.

Malluka suvine üllatus lastele
Malluka suvine üllatus lastele Foto: Kanal2
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles