Video: uudisteankur puhkes otse-eetris nutma, sest uudis oli nii masendav

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost
Kuvatõmmis videost Foto: Guardian News/ Youtube

Telekanali MSNBC uudisteankur Rachel Maddow puhkes otse-eetris nutma, kui ta pidi ette kandma uudise sellest, et Trumpi administratsioon on loonud kinnipidamisasutused, kuhu sisserändajatest lapsed oma vanematest eraldatuna saadetakse.

Uudisteankrul tekkis klomp kurku hetkel, kui ta luges Associated Pressi raportist esimesi ridu selle kohta, kuidas juba on loodud kolm sellist rajatist, kuhu kõik alla 13-aastased lapsed saadetakse pärast seda, kui nad on piiril oma vanematest eraldatud. 

Ta polnud võimeline ette kandma seda, millised need asutused välja näevad ning palus esiti saate produtsendil kuvada ekraanile graafik, ent hetk hiljem otsustas siiski, et ei suuda saadet edasi teha.

«Ma arvan, et ma pean selle kellelegi teisele üle andma, andke andeks,» sõnas ta läbi pisarate. 

Rachel Maddow vabandas hiljem Twitteri vahendusel. «Oeh, mul on nii kahju,» kirjutas ta. «See on minu töö olla võimeline televisioonis rääkima.» Lisades: «Andestust, et ma olukorra üle kontrolli kaotasin. See ei pidanud nii minema.»

Trumpi administratsioon on saanud rohkelt negatiivset tagasisidet oma «nulltolerantse» poliitika suhtes, mille tulemusena on tuhandeid sisserändajatest lapsed oma vanematest eraldatud ja saadetud kinnipidamisasutustesse.

Vaata ka südantlõhestavat videot: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles