Galerii: rahvusvahelise missivõistluse võitis eestlannast kolme lapse ema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Edukad ja särtsakas kaunitarid, kes esinesid Missis Estonia 2017 finaalis IO Restoran & Lounge`is on nüüd valmis esindama Eestit rahvusvahelistel konkursitel. Esimene finalist, kes sõitis esindama Eestit Mrs Top of the World 2018  finaalis oli Anna Mikkonen, Missis Estonia 2017 People's Choice ehk rahvahääletuse võitja.

Konkurss Mrs Top of the World 2018 toimus Riias ja Jurmalas. Peatiitlile Mrs Top of the World kandideerisid kaunitarid kogu maailmast. Peale edukaima ema ja abikaasa valimist konkursil on ka heategevuslik eesmärk – abi mängukeskuse ehitamisel Uganda kuni 5-aastaste laste jaoks. 

Ettevalmististööd konkursi osalemiseks algasid tükk aega enne finaali – kleitide ja ehete valimine, talendivooru etteaste ettevalmistamine, oma linna tutvustava video salvestamine ja palju muud. Lätis osalesid kaunitarid foto- ja videosalvestustes, saadetes, jagasid oma kogemusi, kohtusid poliitikutega ja ühiskonna tegelastega. 

Eestit esindas Anna Mikkonen, Missis Estonia 2017 People's Choice ehk rahvahääletuse võitja. Anna on 36-aastane kolme lapse ema, kellest üks on autist. Annal on kolm kõrgharidust: majandus, infotehnoloogia ning juriidiline. Kaks aastat tagasi avas Anna erivajadustega inimestele mõeldud rehabilitatsioonikeskuse ning Missis Estonia 2017 finaali tuli ta eelkõige sihiga levitada informatsiooni sellistest inimestest. Anna jaoks tähendab see suurt au, uusi tutvusi ja põnevat väljakutset, kuid peamine põhjus on oma sõnumi edasiviimine: «Osalen iludusvõistlustel, et pöörata üldsuse tähelepanu erivajadustega inimeste probleemidele keda on meie ümber palju. Töötades rehabilitatsioonikeskuse juhatajana tahaksin, et inimesed neid märkaksid. Nad on erilised aga  tahavad ja omavad õigust elada nagu tavalised inimesed, võrdsestes tingimustes nagu meie kõik. Mrs Top of the World 2018 heategevuslik osa on seotud lastekeskuse ehitamisega Ugandas. „Kuna mul on kolm last tean ma väga hästi probleemist kuidas laste hooldust korraldada kui on vajadus samal ajal tööl olla.»

Mrs Top of the World 2018 konkursi finaal toimus tuntud Riia meelelahutuskeskuses Club 69. Kavas oli rahvakostüümide defilee, bikiinivoor, talendivoor ja õhtukleidivoor. Anna Mikkonen võitis Missis Photo tiitli, peatiitli sai kaunitar Venemaalt.

Õnnitleme Eesti esindajat ja soovime talle edu! Sügisel esindab Anna Eestit juba teist korda: Missis Europe 2018 finaalis Gibraltar saarel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles