Spordiajakirjanik Peep Pahv sai kiviga pähe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Pahv, 2013.
Peep Pahv, 2013. Foto: Andres Haabu / Postimees

Jutusaates «Mehed ei nuta» vestlevad erinevatel elulistel- ja sporditeemadel spordiajakirjanikud Peep Pahv, Jaan Martinson ning ajakirjanik Tarmo Paju. Jutuajamisest tehtud otseülekande videost on näha, et Peep istub laua taga plaaster pealael. 

Eesti võimsaim motokrossipidu, Kiviõli motofestival, toimus Kiviõli Seikluskeskuses juba 11. korda. Kokku võistles Kiviõlis üle 300 võistleja 22 riigist. Külgkorviga krossitsiklite maailmameistrivõiste etapi näol on tegemist kõige kõrgemal tasemel Eestis toimuva motokrossivõistlusega, mis on aastatega saanud Eesti motospordi tunnusürituseks. Koos külgkorvide MM-etapiga nägi ka seekord quadracerite Euroopa meistrivõistluste etappi. Publik sai nautida mäkketõusu Eesti meistrivõistluseid ning soolotsiklite öökrossi.

Kärnatajate mäkketõusust saigi publiku jaoks ootamatu hitt. Ekstreemsusi jagus nii rajale kui raja äärde. Kui motopordiga tegelejad teavad juba esimesest hetkest peale, et võimalus end vigastada on suur, ei oska pealtvaatajad oodata, et ka nemad oleksid ohus. Nõnda sai meedikute tähelepanu ühtmoodi nii mäkketõusul ebaõnnestunud ning end vigastanud sportlast, kui ka raja ääres õnnetult kiviga pihta saanud väikest poissi ja nagu alljärgnevast videost selgub, siis tabas lendu läinud kivi ka töökohustusi täitma läinud Tarmot.

Saatekaaslased naljatlevad, et oli tõeline õnn, et Peep nõnda kõva peaga on ning kui praegusest karjäärist midagi välja ei tule, tasub kaaluda kivipalluriks hakkamist.

Kuula ja vaata kogu lugu ning teisi põnevaid teemasid SIIT, või alljärgnevast videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles