Tülli läinud endised sõbrannad Kristina Pärtelpoeg ja Brigitte Susanne Hunt klaarisid kaamera ees arveid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brigitte Susanne Hunt
Brigitte Susanne Hunt Foto: MADIS SINIVEE / EESTI MEEDIA/SCANPIX

Tänavustel blogiauhindade jagamisel selgus ootamatu seik, et samas kategoorias kandideerinud endistel sõbrannadel on sõjakirves matmata. Vaata, kuidas kaamerate ees arveid klaariti.

Kristina Pärtelpoeg, kes on tuntud ka kui räppar Aropi mänedžer, kandideeris blogiauhindade jagamisel aasta uustulnuka tiitlile ja oli hääletuse kohaselt juhtimas konkurendi Brigitte Susanne Hundi ees. Kuna Kristina kandidatuur ei vastanud reeglitele (Kristina oli tegutsenud kauem kui kriteeriumid seda nõudsid) neiu diskvalifitseeriti ning võidu sai hoopis Brigitte Susanne.

Auhindade jagamisel ei soovinud rivaalid üksteist sõbralikuks õnnitlemiseks emmata ning selgus, et tüdrukutel on seljataga pikk ajalugu üksteise sõbrannadena ja seejärel lausa vaenlastena. Lähedalt suhelnud sõbrannade vahele lõi kiilu see, kui Brigitte Kristina silmarõõmu üle lõi. «Ma ei oodanud seda,» tõdes Kristina. Brigitte leidis, et on tehtu eest saatuselt karistada saanud, kui samasuguse asja elas ta läbi ka ise, kui sõbranna tema peika endale võitis.

Vaata, kuidas enda sõnul «väga dramaatilised» noored neiud kaamerate ees suud puhtaks rääkisid: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles