Varalahkunud moedisainer Kate Spade'i firma annetab suure summa suitsiidiennetusele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Spade, 2004.
Kate Spade, 2004. Foto: Bebeto Matthews / Scanpix

Juuni alguses lahkus omal tahtel elust moedisainer Kate Spade (55). Kuigi naine pole enam meiega, elab tema pärand ja bränd ikka edasi. Firma töötajad on ühendanud jõud, et aidata neid, kellel elus samasugused raskused ületada on tarvis.

Varalahkunud disaineri nimeline bränd teatas, et Kate Spade New York plaanib annetada rohkem kui miljon dollarit erinevatele suitsiidiennetuse- ja vaimsete probleemidege tegelevate organisatsioonide toetuseks. 

Algust on tehtud 250 000 dollari suuruse annetusega Crisis Text Line organisatsioonile, mis on tasuta 24/7 toetusliin kriisis olijatele. Bränd julgustas ka teisi annetama, öeldes, et teevad omalt poolt veel sama suured annetused kuni 100 000 dollari väärtuses.
Ka Kate'i vend David Spade tegi kalli õe surma järel 100 000 dollari suuruse annetuse National Alliance of Mental Illness organisatsioonile, mis on USA suurim vaimse tervisega tegelev organisatsioon.

Kate Spade lõi firma koos abikaasa Andy Spade'ga aastal 1993. Oma osakud müüsid nad aastal 2006. Firma teade annetusteks tuleb vaid päev enne armastatud disaineri matust.

«Kate Spade, meie visionäärist looja, on lahkunud. Meie mõtted on tema perekonnaga, sel uskumatult raskel ajal,» sõnas firma avalikus teates pärast naise surmast teatamist. «Me austame kogu seda ilu, mida ta siia ilma tõi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles