Jalgpallur Cristiano Ronaldo tüdruksõber välgutas uhket sõrmust ja vallandas kihlusjutud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Cristiano Ronaldo (33) tüdruksõber ja laste ema Gerogina Rodriguez (24) käis kallimat tribüünidel toetamas. Imekaunis naine püüdis pilke ja ei varjanud sõrmes ilutsevat hiigelkiviga sõrmust. 

Georgina elas kallimale kaasa ning näitas uhket sõrmust sõbrannalegi, kellel suu imestusest lahti vajus. The Sun'i teatel on tegemist 615 000 naela ( umbes 700 900 eurot) maksva Cartieri sõrmusega. SunSport'i andmetel ostis Cristiano ehte eelmisel kuul.

Georgina on küll hispaanlanna, aga kandis võistluse ajal kallima toetuseks Portugali värvides särki, mille seljal Ronaldo mängijanumber 7. Cristiano toetamiseks on ta sõitnud rohkesti Venemaale ja tagasi koju, et võimalikult palju toeks olla. Tavaliselt reisib ta koos Cristiano Jr ja nende kolme väikse lapsega, kuid Portugali ja Maroko vahelisele kohtumisele sõitis naine üksinda. Cristiano pakkus nii kallimale, kui kogu publikule suurepärast jalgpallimatši ja on sel MM'il löönud juba kolm väravat. 

Just like Princess Esmeralda✨

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles