Räppar Iggy Azalea põhjendas, miks ta endast sotsiaalmeediasse alasti pilte postitas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iggy Azalea
Iggy Azalea Foto: Christopher Polk / AFP

Räppar ja modell Iggy Azalea põhjendas Twitteris, miks ta avaldas endast Instagramis niivõrd mitmeid alasti pilte, öeldes, et see on kunstilise eneseväljenduse viis.

Iggy kirjutas esmaspäeval vastulauseks inimestele, kes kritiseerisid tema paljaid pilte: «Öelge, mida te tahate minu Instagrami piltide kohta, kuid ausalt, see annab mulle mingi muu loova tegevuse, millele ma keskenduda saan, seda eriti siis, kui ma olen sünges meeleolus või seisaks justkui paigal. Enamasti ma tahan, et mu laulud avaldataks kohe, kuid mina selle üle ei otsusta.»

 

Sometimes all you need is a good pair of heels @fashionnova

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

28-aastane laulja seletas, et kui see oleks tema teha, siis ta avaldaks oma laulud sama kiiresti kui ta pilte avaldab, aga kuna tema seda ei kontrolli, siis püüdis ta leida mingi muu viisi, kuidas fännidele meelelahutust pakkuda, vahendas Fox News

«Ma tõesti hoolin muusikast ja kõikidest teistest loovatest asjadest mu elus. Ma panen oma hinge sinna sisse ja ma tahan lihtsalt öelda: tänan teid mind toetamas. Ma olen tänulik,» lisas ta teises säutsus.

Pärast ütlemist, et alasti piltide lisamine pani teda end positiivselt tundma, lisas Azalea, et ta on võidelnud ka ärevuse ja depressiooniga.

 

DREAMSCAPING

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

«See ei ole kerge, kui sa oled keegi, kes peab igapäevast võitlust depressiooni ja ärevusega, aga ma olen lootusrikas, et ühel päeval need asjad muutuvad. Palun teadke, et ma teen kõik endast oleneva. Ma tõesti hoolin teist, kallikesed. Ja ma armastan teie kirju, mis te mulle saadate. Tänan,» lisas ta viimaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles