Seda suursündmust vaadati Suurbritannias rohkem kui kuninglikku pulma

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuninglik pulm
Kuninglik pulm Foto: LNP / Ben Cawthra/Sipa USA

Enam kui 21 miljonit britti vaatas eilset jalgpalli MMi mängu Inglismaa ja Tuneesia vahel. Seda on rohkem kui 19. mail abiellunud prints Harry ja Meghan Markle'i pulma.

Need numbrid teevad Inglismaa ja Tuneesia mängust selle aasta kõige enam vaadatuma televiisorist näidatud saate Suurbritannias, vahendab Sky News.

18 miljonit inimest vaatas mängu televiisori vahendusel ja veel kolm miljonit iPlayeri vahendusel, kirjutas endine jalgpallur ja BBC saatejuht Gary Lineker Twitteris.

Selles mängus alistas Inglismaa kahest Harry Kane'i väravast Tuneesia minimaalselt 2-1. Võiduvärav sündis alles lisaminutitel.

Jalgpallimängu vaatajaid on tunduvalt rohkem kui neid inimesi, kes vaatasid eelmisel kuul kuninglikku pulma. Prints Harry ja Meghan Markle'i suurpäeva jälgis kokku 13,1 miljonit inimest.

Tuneesia - Inglismaa.
Tuneesia - Inglismaa. Foto: Owen Humphreys / PA Wire/PA Images

Lineker kirjutas säutsu teisipäeval ja lisas, et sellised vaatajanumbrid on avamängu puhul tohutu suured ning arvas, et see võis olla seotud jalgpalli liitva omadusega ja MMi populaarsusega.

Inglismaa domineeris Volgogradis toimunud mängu esimesest minutist peale, kuid ometi püsis mäng kuni viimaste minutiteni viigis. Alles üleajal löödud värav päästis Inglismaa punastamast.

Meeskonna peatreener Gareth Southgate ütles pärast mängu: «Hea meeskonnad löövadki hilja värava. See on hea vundament, mille peale ehitada.»

Kaks väravat löönud Harry Kane kiitis aga meeskonnakaaslaseid, kes võitlesid lõpuni ja alla ei andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles