Selgus Tallinna Tudengi Showbarman 2008

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Tudengi Showbarman 2008 võitja Arto Vaas
Tallinna Tudengi Showbarman 2008 võitja Arto Vaas Foto: Mikk Saaretalu

Kolmapäeva, 29. oktoobri, hilisööl selgus Club Hollywoodis selle aasta osavaim üliõpilasest pudelilennutaja, Tudengi Showbarman 2008, kelleks krooniti juba traditsiooniliselt Infotehnoloogia Kolledži tudeng.



Arto Vaasile tuli tiitel täiesti ootamatult. «Ei mõelnud üldse võidule. Mulle meeldis midagi uut proovida. Sai nalja,

show

d, uusi sõpru ja kogemusi,» sõnas võitja tagasihoidlikult.



Teine koht läks Tallinna Ülikooli esindanud Tõnis Paalmele, kes üllatas publikut laval rulluisutades. Kolmanda koha pälvis Pärt Nolling Tallinna Tehnikakõrgkoolist.



Rahvalemmikuks valiti Tarvo Kärgenberg Tallinna Tehnikaülikoolist. Lisaks noormeestele võistles ka üks neiu Tallinna Pedagoogilisest Seminarist, Kadri Salu.



Kandidaad said end tõestada neljas voorus: tutvustav-, video-, klassikalise kokteili valmistamine- ja

show

voor, kus presenteeriti nädala jooksul õpitud oskusi.



Auväärt žüriisse kuulusid kandidaate koolitanud Club Hollywoodi barman Georgi Voomets, RedBulli esindaja Rivo Kaljuvee ja Eesti Baarmenite Assotsatsiooni ning Barprofi esindaja Rainer Lopp, kes ühtlasi oli ka žürii esimees.



«Tudengi Showbarman» toimus esimest korda aastal 2007 ja see kuulub tudengite klubiürituste sarja. Sel õppeaastal valiti ka Tudengimees 2008 ning novembris näidatakse oma tantsuoskust võistlusel «Tantsud Tudengitega».


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles