Vaata fotot popstaari naise rindadest, mis tekitasid sotsmeedias rohkelt poleemikat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
File photo dated 26/02/17 of Chrissy Teigen and John Legend, as Chrissy has scolded her husband for taking all of her phone chargers.
File photo dated 26/02/17 of Chrissy Teigen and John Legend, as Chrissy has scolded her husband for taking all of her phone chargers. Foto: Ian West/PA Wire/PA Images

Ameerika popstaar John Legend jagas hiljuti sotsiaalmeedias fotot endast ja oma naisest, kelle rinnad olid pildil üpris paljad. Skandaalne foto on lühikese ajaga interneti kihama ajanud. 

Legend avaldas möödunud pühapäeval, mil USAs tähistati isadepäeva, pildi, millel tema naise Chrissy Teigeni rinnad olid vaevu kaetud, sest naine tegeles rinnapiima väljapumpamisega. 

«Tean, et on isadepäev ja puha, aga mu naine on ikka väga vinge,» kirjutas Legend pildiallkirjaks. Lisades: «Ta viib mu õhtusöögile, aga täidab siiski ka emmekohustusi.»

Selline postitus tekitas aga parajalt poleemikat: oli neid, kes meest hukka mõistsid ja ka neid, kes teda toetasid. 

«Kui lugupidamatu su abikaasa suhtes... vastik,» kritiseeris üks kommentaator. 

«Mida kuradit?» lisas teine.

«Maailm ei pea nägema te kõige privaatsemaid hetki,» kirjutas kolmas.

«Te sakite,» lisas neljas.

Siiski on rohkem inimesi, kellele postitatud pilt meeldis. «Kõik need kritiseerijad on lihtsalt õnnetud ja väiklased inimesed. Suurepärane viis, kuidas innustada naisi, et nad rohkem rinnaga toita julgeksid. See pilt on hämmastav,» sõnas üks kommentaator.

«Ma armastan seda. Aitäh, et jagad nõnda kaunist fotot,» lisas teine.

«Sa oled mu kangelane,» kirjutas kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles