90ndate õudusunenägu: kes on Õllesummeril esinev koomikutebande The Multinektar Boys?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Multinektar Boys
The Multinektar Boys Foto: Facebook

Seniajani peamiselt juubelitel, matustel ja tankla avamistel esinenud multitalendikad poisid Tigran, Mattias Naan ja Johannes Naan on oma ala spetsialistid nii laulmises, tantsimises kui nalja viskamises. Nende fiktiivne poistebänd kannab nime: The Multinektar Boys 

The Multinektar Boys on oma sõnul Eesti parim bänd, mis on vallutamas oma innovaatilise tulevikumuusikaga tervet maailma. Mattias Naan kehastab 90ndate paljutõotavat, kuid tänaseks täiskasvanud lapsstaari Loidat. Loida vallutas lapsena oma hitlooga «Kuumad musid» kogu eetri ning tema kassette keritakse tänaseni. Tigran on bändi kuum klahvimees Miljard ja Mattiase vend Johannes Naan kehastab tagasihoidliku Güntherit.

Veidi ebaõnnestunud boybänd püüab filmis taas kuulsaks saada. Väidetavalt võitis bänd 10 aasta eest Valgemüra Jaanitralli Rahva Lemmiku auhinna. Nende uus eesmärk on jõuda suurele lavale. Filmi üheks kulminatsiooniks on esinemine tänavusel Õllesummeril. Vaata filmi treilerit SIIT:

«Tundub norm asi vä? Veits nagu idikate mulje jääb meist siin ju. Või kuidas tundub? Tahaksite näha sellist värki telkus või kinos või netis või tänaval?» küsivad kutid vaatajatelt sotsiaalmeedias.

Bänd kasutab julgelt 90ndatest pärit esteetikat ja reklaamvõtteid. Vaata nende iroonilist fänninänni veebipoodi SIIT.

Poisid esinevad 6. juulil Õllesummeril. Lisaks kontserdile on tegu ka uue eesti mängufilmi võtetega, kus saavad osaleda ka festivalikülastajad. Vaata poistebändi Youtube`i hitte järele siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles