VIDEO: Rumeenia valitsusjuht unustas Jüri Ratase nime ja tagatipuks pidi peaminister visiidil ise Eesti lipu õigetpidi vardasse ajama (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Eesti peaminister Jüri Ratas, Rumeenia peaminister Viorica Dăncilă ja Nordica juhatuse liige Jaan Tamm
Vasakult: Eesti peaminister Jüri Ratas, Rumeenia peaminister Viorica Dăncilă ja Nordica juhatuse liige Jaan Tamm Foto: Liis Treimann

Eesti peaminister Jüri Ratas viibib Rumeenias välisvisiidil, et tähistada Eesti-Rumeenia vahelise lennuliini loomist. Rumeenia väljanne Republica vahendab aga, et Eesti peaministri külaskäigu ajal on ette tulnud parajalt kentsakaid vahejuhtumeid. 

Republica kirjutab, et tegemist on peaminister Vasilica Viorica Dăncilă järjekordse apsuga. Nimelt unustas Rumeenia peaminister Jüri Ratase nime, tutvustades teda esiti vaid eesnime järgi. Mõni hetk hiljem sosistati talle ka Jüri Ratase perekonnanimi ning ta jätkas kõnega, lisades kiiruga juurde ka Ratase täisnime.

Ent see polnud veel kõik: pidulikul vastuvõtul heisati Eesti lipp tagurpidi ning peaminister Jüri Ratas pidi selle eest isiklikult hoolt kandma, et lipp ikka õigetpidi vardas oleks. 

Vaata videot: (alates 0.50)

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles