Vaat, kes räägib! Rihanna tögas Helena Bonham Carter'i stiilivalikuid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rihanna sattus koos näitlejanna Helena Bonham Carteriga Graham Nortoni jutusaatesse ning heitis tema stiilivalikute üle heatahtlikult nalja.

Saates olid veel Sandra Bullock, Cate Blanchett ja Sarah Paulson. Saatejuht küsis külalistelt, kas kõik neist on käinud MET galal, mille peale Rihanna kõvahäälset «jah» hõikas ning Bonham Carter pead raputas. «Sa pole kunagi MET galal käinud!?» avaldas Graham Norton oma imestust. «Ei, ei ole,» kinnitas naine. 
«See on selle pärast, et sa kannad SELLISEID kleite,» tegi Rihanna lõbusa kommentaari, mille peale kõik naerma puhkesid. «Ma hakkan nutma!» hüütas näitlejanna. Kuigi Rihanna on tuntud oma ausa ja otsekohese loomu poolest ja kommentaaril võis olla tõepõhi all, oli kommentaar ilmselgelt lõbus huumor. Selle kinnituseks patsutas Rihanna veel Helenale põlvelegi.

Helena Bonham Carter on näitlejanna, kes teinud mitmeid väga meeldejäävaid rolle. Sealhulgas on ta mänginud näiteks «Harry Potteri» filmides, «Ahvide planeedis», «Alice Imedemaal», «Laibast pruut», «Charlie ja šokolaadivabrik» ja veel mitmetes-mitmetes teistes. Ta oli 13-aastat abielus režissöör Tim Burtoniga, kellega on tal ka kaks last. Naine on tuntud oma eksentrilise ja gootihõngulise riietusstiili poolest ning punase vaiba üritustel andis klassikalisele ilule alati omanäolise tähenduse.

Rihanna, on laulja, kes oma karakterit pika aja jooksul brändiks kasvatanud. Moe- ja iluikooniks saanud naine kannab tihti kleite, mida paljud välja kanda ei suudaks. Internetis levivad isegi pildid, millel võib naist näha kandmas midagi täiesti hullumeelset, koos kirjaga «See pole moodne, kuni Rihanna otsustab, et on».

Vaata galeriist, kelle kleidivalikud paremad on olnud ning videot, milline oli Graham Nortoni saade koos kaunite daamidega:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles