Liiga seksikas, et olla tundmatu? Briti tõsielusarjast osavõtja tahab meeleheitlikult kuulsaks saada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Megan Barton Hanson
Megan Barton Hanson Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Briti tõsielusarjas «Love Island» teeb sel hooajal kaasa 24-aastane Megan Barton Hanson, kes püüab meeleheitlikult saada kuulsaks. Peale telekas figureerimise on ta püüdnud leida endale kuulsat poiss-sõpra ning ennast ka kaamerate ees paljaks võtnud.

DailyMail kirjutas, et Megan Barton Hanson püüdis enne tõsielusarjas kaasalöömist leida endale tuntud kallimat, kelleks olid laulja James Arthur ning jalgpalluritest meeskonnakaaslased Danny Drinkwater ja belglane Thibaut Courtois. 

 

Miss my long hair! Kids don’t try to DIY highlights ?

A post shared by Megan Barton Hanson (@meganbartonhanson_) on

Väidetavalt olla Hanson James Arthuriga tugevalt flirtinud, aga kuna nende suhtest asja ei saanud, siis paistab, et naine oli liiga pealetükkiv. Järgmisena proovis naine enda õnne inglasest Chelsea poolkaitsja Danny Drinkwateriga, kes naisele aga korvi andis. Siis viis Hansoni ja belglasest väravavahi Courtois ühine tuttav noored kokku. Aga ka sellest ei saanud asja, kuna Hanson avastas, et Courtois endine tüdruksõber oli rasedaks jäänud.

Thibaut Courtois
Thibaut Courtois Foto: LEE SMITH / Action Images via Reuters

Täna tuli avalikuks ka Hansoni varasemalt tehtud video, kus ta paljaste rindadega hõõrub vastu kummiparti.  

Ühel momendil on videos näha ka seda, kuidas Hanson paljaste rindadega kaamerasse vaatab ja e-sigaretist suitsu puhub.

Megan Barton Hanson
Megan Barton Hanson Foto: Kuvatõmmis

Nüüd võtab ka osa tõsielusarjast «Love Island», mis on tuntud selle poolest, et osavõitjad käivad poolpaljalt ringi ning seksivad julgelt kaamerate ees. Päris pornot ei teha, aga kujutlusvõime hooleks väga palju ei jäeta.

 

@gavinglave x @sixty6mag issue 3 MUA @cristinapilo @tropicana_ibiza

A post shared by Megan Barton Hanson (@meganbartonhanson_) on

Loomulikult ei pääse naine ka ilma kriitikata. Pärast seda, kui ta kutsus kaasvõistlejat Georgia Steele'i tähelepanu otsijaks, kui viimane hüppas väljakutse peale basseini, siis tõid sarja vaatajad välja naise ilmselge silmakirjalikkuse ning rõhusid tema pealiskaudsusele.

 

@echeverryimages capturing my curves & curls ?

A post shared by Megan Barton Hanson (@meganbartonhanson_) on

Kuidas iganes naisesse suhtuda, siis ei saa eitada fakti, et naine ei ole vähem ilus kui paljud teised tõsielusaadetega tuntuks saanud inimesed, aga enne kui hilja, peaks ikka mõtlema sellele, kas iga asjaga on sobilik tuntuks saada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles