USKUMATU! Selle skulptuuri eest nõutakse perelt üle 100 000 dollari, sest perepoeg lõhkus selle kogemata ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost
Kuvatõmmis videost Foto: Marylouise Mcmillian/ Youtube

USA-s toimus kentsakas vahejuhtum, kui 5-aastane poiss püüdis muuseumis klaasist skulptuuri kallistada, mille tagajärjel see kukkus ning vigastada sai. Perekonnalt nõutakse nüüd üle 100 000 dollari valuraha.

Vahejuhtum leidis aset Kansases, Overland Park'i rahvamajas, kus perekond käis pulmapeol. Samas rahvamajas oli väljas ka klaasist tehtud Aphrodite skulptuur, mida 5-aastane kallistada üritas.

Poisi ema, Shannon Goodman sai hiljem kindlustuselt kirja, kus nõutakse vahejuhtumi eest 132 000 dollarit valuraha. Ema keeldub summat maksmast, väites, et see oli lihtsalt õnnetus. Kunstnik seevastu väidab, et tahab seda, mis talle kuulub, sest kunstiteos on nüüd rikutud. 

Videost on näha, kuidas 5-aastane pisipõnn kallutab kuju, et seda kallistada. Samal ajal on näha, kuidas tema ema Shannon Goodman ja teised täiskasvanud kujust pisut eemal diivanil istuvad ning lobisevad.

Poiss tõmbab kuju kogemata liiga tugevalt enda poole ning see kukub talle peale. Vahejuhtumi tagajärel said klaasist kuju käed ja pea kahjustada ning pisipõnn ise sai näole pisikese kriimustuse.

Vaata videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles