Vaata, kui armsa üllatuse korraldas õnnest pakatav Paljas Porgand oma värskele kallimale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merilin Taimre
Merilin Taimre Foto: Madis Sinivee

Elustiili- ja terviseblogija Merilin Taimre andis vaid mõned päevad tagasi teada, et tema südame on vallutanud Roomet Poom. Õnnelikel noortel täitus just kuu aega paar olemist ja tähistamiseks korraldas neiu oma väljavalitule imearmsa üllatuse!

Ühes kallimat jälgijatele tutvustava blogipostitusega avaldas Merilin paari esimese ühise video. Alati särav ja positiivne noor naine pakatas silmnähtavalt õnnest ning oli planeerinud armsa ja romantilise õhtupooliku Vasalemmas.

«Meil sai Roometiga täna kuu aega ja me oleme kohas, kus ta palus mind enda neiuks. Ma tahan, et sellest saaks minu ja minu kallima iga-aastane traditsioon,» sõnas Merilin. Üllatust pidas ka noormees väga armsaks: «See on lihtsalt üli armas, täitsa lõpp!»

Postitatud klippides väljendub tõesti noorte vaheline suurepärane keemia ja klapp, just nii nagu Merilin seda oma blogis kirjeldas.

Vaata kindlasti naeratust suule kiskuvat videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles