Teismeline näitleja kihutati Twitterist homofoobsete kommentaaridega minema

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Millie Bobby Brown
Millie Bobby Brown Foto: OConnor-Arroyo / AFF-USA.com/AFF/PA Images/Scanpix

Sarjas «Stranger Things» kaasategeve 14-aastane Millie Bobby Brown lahkus Twitterist pärast seda, kui grupp inimesi hakkas teda homofoobsete väljenditega ahistama.

Noore näitlejanna suunas käivitati vihakampaania, mida saatis Twitteri link #TakeDownMillieBobbyBrown. Lingi juures kasutati ka mitmeid fotomontaaži läbinud pilte 14-aastasest näitlejannast, kirjutas Sky News

Ühes säutsus kujutati, kuidas auto sõidab suure hooga protestijate massi ning selle juurde oli kirjutatud «Mille Bobby Brown saabus paraadile». Teise säutsu juures oli kujutatud Browni autoaknast välja vaatamas. Selle juurde kirjutati «Vaadates eemale kõikidest pededest».

Pärast neid ja paljusid teisi rünnakuid tema suunas otsustas Briti näitlejanna oma Twitteri konto kinni panna.

Nii mõnedki inimesed on aga Millie kaitses välja astunud, öeldes, et homofoobsed süüdistused on nõmedad ja isegi ohtlikud.

Praegusel juhul jääbki arusaamatuks, millest Millie vastana kampaania alguse sai. Üks populaarne teooria on see, et tegu on ülekäte läinud naljaga. 

Tegelikkuses on Millie Bobby Browni näol tegu suure LGBTQ+ kogukonna toetajaga, kes on häälekalt võidelnud ka kiusamise vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles