Kuidas Victoria Villigi isa ja Taxify boss Martin Villig ise oma lapsi sõidutab?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus (vasakul) ja Martin Villig Taxify autos.
Markus (vasakul) ja Martin Villig Taxify autos. Foto: Eero Vabamägi

Taxify kaasasutaja Martin Villig (39) andis koos oma äripartnerist vennaga Arterile suure intervjuu. Muuseas selgus, et ühel neist ei ole isegi juhilube.

 «Ma kasutan kõiki transpordivahendeid. Vahel viin hommikuti lapsi autoga kooli, siis sõidan jalgratta ja bussiga, vahel elektrirolleriga – olenevalt, mis parajasti mõistlik on,» ütles Martin Villig Postimehele.

Martini esialgne idee tuli sellest, et teha Tallinnas telefoniga takso tellimine SMSi-põhiseks. «Sealt edasi tegime nutitelefoni äpi. Siis läksime koostöölt taksofirmadega koostööle taksojuhtidega. Nüüd oleme läinud taksojuhtidelt privaatjuhtide ehk sõidujagamise teemale. Siit liigume edasi: pakume mõnes riigis juba mootorrattaid,» seletasid ärimehed Postimehele oma edulugu.

Edukaid projekte on Martin Villig ja Victoria Villig varemgi ette võtnud:

Jah, nemad lähevad kasumit jahtima: Martin Villig, Garage48 asutajaid, on kutsunud kokku oma tütre Victoria (keskel) ning tolle sõbrannad Elina Meieri ja Getlin Meetua, et pidada nõu, kuidas järgmisel nädalavahetusel oma limonaadiga Tallinnas silma paista ja ilma teha.
Jah, nemad lähevad kasumit jahtima: Martin Villig, Garage48 asutajaid, on kutsunud kokku oma tütre Victoria (keskel) ning tolle sõbrannad Elina Meieri ja Getlin Meetua, et pidada nõu, kuidas järgmisel nädalavahetusel oma limonaadiga Tallinnas silma paista ja ilma teha. Foto: Jaanus Lensment

Loe täispikka intervjuud SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles