Koolitüdruk lahkus ülemuse ähvarduse pärast töölt

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emily McNamara
Emily McNamara Foto: Kuvatõmmis

15-aastane Briti koolitüdruk Emily McNamara on pidanud läbi elama tõeliselt ebameeldiva kogemuse, kui tema uus ülemus ähvardas teda näos oleva akne tõttu vallandada.

Nõudepesijana tööle asunud Emily arvas, et ülemus teeb nalja, kui ta sai sõnumi, kus ta kurdab tüdruku näol olevate ebasobivate märkide pärast. Tüdruk sai pärast aru, et ülemus peab silmas tema näos olevat aknet, kirjutas Mirror.

Aga teismeline tüdruk, keda niigi koolis tema vinnide pärast kiusatakse, sai õuduse osaliseks, kui ta sai aru, et Imposta Coffee omanik Elicha Scott on täiesti tõsine. 

Scott ähvardas tüdruku koheselt vallandada, kui ta uuesti tööle nende punnidega ilmub. Sõnum, mis saadeti Emilyle läbi Facebooki, sisaldas veel süüdistust, et tüdruk oli pohmellis, kuigi teismeline oli eelmise õhtu veetnud koos oma teearmastajast vanaemaga.

Emily ülemuse teade.
Emily ülemuse teade. Foto: Kuvatõmmis

Emily oli sõnumi saamise ajaks kohvikus nõudepesijana töötanud vaid kümme tundi ja sai teate neli päeva pärast viimast vahetust.

Emily ema Tracey Yates ütles, et ta oli sõnumitest šokeeritud ning lisas, et kommentaarid tüdruku akne kohta alandasid tema enesehinnangut veelgi.

Teismeline tüdruk loobus sõnumi saamise järel oma tööst ja vabandast kõikide võimalike vigade eest, millega ta võis hakkama saada. Tüdruk seletas ka, et tal on akne ja et ta pole alkoholi puutunud. 

Emily lahkub töölt.
Emily lahkub töölt. Foto: Kuvatõmmis

Tracey rääkis: «Ma tunnen talle kaasa. Ta on kõva töötaja. Enda klassi parim õpilane. Emilyil on akne, mis katab tema nägu, kaela ja selga. Teda on ka koolis selle pärast kiusatud, aga praegu on tegu täiskasvanud inimesega.»

«Emily mõtleb nüüd pikalt enne välja minekut, kas ta näeb esinduslik välja. See mõjutas tema enesehinnangut,» lisas Emily ema.

Tracey lisas, et Emily ei julgegi enam uut tööd otsida, sest ei tea, milleni see võib viia. «Ta soovis meeleheitlikult oma raha teenida, aga nüüd ta kardab».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles