Plaanitakse perelisa? Tanel Padar ostis uhke pereauto

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar, 2018.
Tanel Padar, 2018. Foto: Postimees / Scanpix

Tanel Padar (37) on oma kaunisse pruuti Lauren Villmanni (22) kõrvuni armunud ega jäta kasutamata võimalust neiuga kiitlemiseks. Tundub, et noortel on ühise elu suhtes tõsised plaanid: uudistasid kortereid ja soetasid pereauto.

Tanel Padarit on lähikuudel olnud võimalik esinemas näha mitmetel laste ja noortega seotud üritustel. Varasemalt möllu- ja rokimehena tuntud noormees on jõudnud küpsesse ikka ja jõudnud elus rahulikumasse perioodi. Õnn ja rahu õhkub temast igal ettevõtmisel. Üheskoos kallimaga teeb Tanel sporti ja naudib elu paremaid külgi. 

Noori märgati kuu alguses Mustamäel, värskelt valminud kortereid uudistamas ning täna vahendab Kroonika, et soetatud on uhke Audi A6 pereauto. Sõiduki hind uuena algab 60 000 eurost.

Loomulikult on nii auto, kui korteri soetamisel mitmeid erinevaid põhjuseid, mis teada vaid paarile endale. Ometi tekitab selline asjade kulg Taneli ja Laureni elus elevust - ehk planeeritakse peagi perelisa?

Refereeritud teksti täispikka artiklit loe Kroonikast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles