10 aastat «Twilightist»: Robert Pattinson hoiab ekskallima Kristen Stewartiga sidet ega kahetse midagi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Robert Pattinsonist (32) on saanud üks Hollywoodi hinnatumaid meesnäitlejaid. Praegu on ta oma uue filmi «Damsel» promotuuril ja punasel vaibalt antud intervjuust selgub, kuidas ülimenukad filmid tema elukulgu täielikult muutsid. 

Robert Pattinson täitis «Twilighti» filmisaagades ülipopulaarse tegelaskuju Edward Culleni – piinatud hingega vampiiri, kelle elu pööras pea peale kohtumine Bella Swaniga. Bella oli lihtne surelik, kellega tekkis sügav, tormiline ja tuhandeid teismelisi hullutav romanss. Ühes Bella rolli täitnud kaasstaari Kristen Stewartiga saavutati põhimõtteliselt üleöö meeletu populaarsus. Seni pigem pisemaid rolle täitnud näitlejad liikusid Hollywoodi karjääriredelil jõudsalt tippu.

Paljud näitlejad jäävad pärast nõnda edukat rolli tihti selle varju ning on keeruline teha teisi etteasteid, kui publik vaid üht tegelaskuju näeb. Seetõttu võib selline hullumeelne populaarsus ja edu teha kasu asemel hoopis suurt kahju ja mõningatel puhkudel suisa karjääri lõpetada. Robert Pattinson suutis aga edukalt edasi liikuda ning on praegu üks hinnatumaid Hollywoodi noori näitlejaid.

E!Newsile antud intervjuus avaldab mees, et filmides osalemist ei kahetse ta mitte kunagi. «Esimene film oli suurepärane! See oli väga-väga lõbus ja suur pöördepunkt mu elus. Pärast seda oli mu elu täiesti teistsugune. Kuni selle hetkeni ei olnud ma kindel, kas minust üldse näitleja saab, seega hindan seda kogemust väga.»

Robert Pattinson oli suhtes oma kolleegi Kristen Stewartiga. Paar, mis täitis kõikide tõsimeelsete fännide kõige sügavamadki fantaasiad (kiika galeriid). Kolm aastat kestnud suhe lõppes avalikkuse ees ootamatult, kui lekkisid fotod Kristenist ning filmirežissöör Rupert Sandersist üksteisele õrnusi jagamas. Asjaloo tegi šokeerivamaks ka tõsiasi, et Sanders oli abielus.

Pikalt spekuleeriti, et kogu Pattinsoni ja Stewarti suhe oli fabritseeritud ja lihtsalt reklaam. Selliseid olukordi on ka varem filmitööstuses ette tulnud ning pole liigselt hullumeelne mõelda, et kui näitlejad suudavad etendada veenvat romanssi kinolinal, õnnestub see neil ka avalikel esinemistel. Eks tõde teavadki vaid asjaosalised ise. Robertil on Kristeni kohta öelda vaid head ning mehe sõnul hoiavad nad endiselt kontakti ja on heades suhetes. 

Kristen Stewart ja Rupert Sanders. 
Kristen Stewart ja Rupert Sanders. Foto: Mario Anzuoni / Scanpix

Kuula alljärgnevast videost, mida mehel öelda oli:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles