Päeva nunnu! Curly Strings mõtleb ka oma kõige pisematele fännidele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pop-folk ansambel Curly Strings lasi erinevatel kunstnikel omale muhedalt stiilsed fännisärgid ja pusad disainida. Eriti armsad on beebidele mõeldud fänni-bodid, mis on inspireeritud bändi lauludest.

«Tahtsime teha fännidele mitmeid erinevaid tooteid, mille vahel valida. Beebibodide mõte oli meil juba ammu ja hea, et see nüüd lõpuks teoks sai. Lisaks bändi oma veebipoele , saab kõiki tooteid soetada ka meie kontsertidelt,» täpsustas Curly Stringi solist Eeva Talsi.

Elu24 küsimusele, kas bänd teab ka, kuidas nende muusika beebidele mõjub, vastas Eeva Talsi: «Olen kuulnud küll fännidelt tagasisidet, et mõne meie lauluga jääb laps väga vaikseks ja hakkab kuulama.» 

Curly Stringsi riietel on bändi lugudest tuttavad motiivid ja neist arenenud lood. Erinevate disainide autorid on - Kaarel Susi, KUUL Design, Anneli Kurm, Reet Aus ja ProsaWood.

«Kuna tooted tulid müüki alles eile, siis siiani oleme saanud positiivset tagasisidet sõpradelt ja lähedastelt, loodetavasti kuuleme õige pea ka fännide arvamusi,» lausus Eeva.

Alates 15. juulist kuni 2. septembrini annab Curly Strings 30 kontserti ja bänd teeb Eestile tiiru peale suure külade tuuri raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles