VIDEO Kuula kui võimas! 13-aastase koolitüdruku esitus rabas talendisaates isegi Simon Cowelli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: America's Got Talent / Youtube

13-aastane briti koolitüdruk Courtney Hadwin võttis osa «America's Got Talent » eelvoorust, kus rabas nii kohtunikke kui ka publikut oma eriti võimsa lauluhäälega. Andekas tüdruk meeldis ühele kohtunikule nii väga, et ta vajutas kuldset nuppu. See tähendab, et tüdruk sai automaatselt edasi otsesaadetesse.

Courtney Hadwin esitas kohtunikele Otis Reddingu pala «Hard to Handle» ning tüdruku etteaste võeti publiku ja kohtunike poolt äärmiselt hästi vastu. Esitus oli nõnda võimas, et saalitäis rahvast tõusis tüdruku toetusega püsti.

Selline etteaste 13-aastase neiu poolt oli aga üllatav, sest Courtney paistis lavale minnes eriti tagasihoidlik ning kui kohtunik Mel B uuris ta käest, kas ta on ka närvis, vastas tüdruk, et on küll. 

Kui Courtney aga suu lahti tegi ja laulma hakkas, olid kõik jahmunud. Sellist võimast ettekannet ei osanud mitte keegi oodata. Ta lauluhääl hämmastas kohtunike nõnda palju, et neil vajus tüdrukut kuulates lausa suu lahti. 

«Põrgu päralt, Courtney!» kommenteeris kohtunik Simon Cowell ning võrdles Courtney häält lõvi omaga. Kõik kohtunikud olid noore tüdruku etteastest täiesti rabatud. 

Courtney on talendisaadetest ka varem osa võtnud, eelmisel aastal jäi ta «The Voice Kids UK» saatevõidust napilt ilma. Nüüd on 13-aastane briti koolitüdruk sõitnud USA-sse ning hakkab sealsete talentidega võistlema ühe miljoni dollari suuruse pearaha eest.

Vaata videot:
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles