«Hinga, pisitüdruk, hinga...» Hädaabikõne annab aimu, kuidas Bode Milleri pisitütart päästa püüti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bode Miller
Bode Miller Foto: Jure Makovec / AFP

Pühapäeval tabas tragöödia USA mäesuusataja Bode Milleri perekonda, kui 19-kuune tütar  Emeline Grier Miller naabri basseini kukkus ning uppus.

Väljaandeni TMZ on jõudnud hädaabikõne, mis paljastab traagilise õnnetuse kohta rohkem detaile. 

Hädaabikõne tehti vaid mõni hetk pärast seda, kui väike tüdruk veest väljas oli. Kõne tegi endast väljas naisterahvas, kes kinnitas 911-le, et tüdrukule tehakse kunstlikku hingamist. 

911 operaator uuris, kas tüdruk hingas ning naisterahvas vastas eitavalt - ometigi, lapsele kunstlikku hingamist teinud inimene tundis lühikeseks hetkeks, et pulss on tagasi. Operaator uuris ka, kui kaua laps vees oli ning naisterahvas vastas, et mõned minutid, ent keegi ei tea täpselt.

Telefonikõnest selgub ka, et kui pulss taastati, keerati väikene tüdruk külje peale, et vesi kopsudest välja liiguks. Kõne taustal on kuulda veel teisigi inimesi, kellest üks mainis, et tema suust voolab muudkui vett välja. 

Daily Mail kirjutab, kuidas kõne ajal on kuulda, kuidas mees ja naine üritavad üheskoos last hingama saada: «Hinga, pisitüdruk, hinga!» Seejärel on kuulda, kuidas meesterahvas karjub: «Kutsuge kuradi kiirabi!» Sama kõne ajal nenditakse, et pisitüdruk näeb kaame välja ning tema keha on kange.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles