Haapsalus raju kontserti lubav Scooter teeb oma nõudmistega korraldajate elu keeruliseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scooter live
Scooter live Foto: Madis Sinivee

Haapsalu jaanitule peaesineja Scooter saatis korraldajatele väljakutset pakkuva listi tehniliste nõuete osas, samuti on tehnolegend äärmiselt pirtsakas lavataguste ruumide valgustuse osas.

23. juunil Haapsalus esineva Scooteri heli- ja valguspark on eelmise korraga võrreldes palju võimsam ning suurt tähelepanu saavad pürotehnilised efektid, teatas korraldaja.

Kergeks pole tehtud ka bändi lavataguse elu korraldamine. Scooter rõhutab, et ei salli silmaotsaski neoonvalgust, seega tuleb ruumide valgustus muuta halogeenseks ning see peab olema reguleeritava tugevusega. Artist soovib oma puhketuppa rohkelt ilusatel alustel küünlaid, sohvasid, vaipu ja peegleid.

Tavaliselt oma eralennukil Eestit väisav Scooter pole korraldajale vee edastanud oma soove toidu ja söögi osas.

Haapsalu jaanitulel astuvad 22. juunil üles Erich Krieger, 2 Quick Start, Üllar Jörberg, Tuberkuloited ja Põhja-Tallinn. 23. juunil Jüri Homenja, Beebilõust, Caater, Cityflash feat. Laura Ly ja Scooter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles