VIDEO: Ariana Grande kallim kulutas kihlasõrmusele üüratu summa: vaata, kas see on seda ka väärt?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande sõrmes särab kihlasõrmus.
Ariana Grande sõrmes särab kihlasõrmus. Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

Ameerika popstaar Ariana Grande ja tema värske silmarõõm Pete Davidson on koos olnud pisut üle kuu aja ning juba kinnitavad erinevad allikad, et värske paar on kihlunud. Nüüd on internetti lekkinud ka pildid väidetavast kihlasõrmusest, mis maksis Pete Davidsonile korraliku kopika. 

Alles maikuu alguses andis 24-aastane Ariana Grande teada, et on lahku läinud oma pikaaegsest kallimast Mac Millerist ning juba maikuu lõpus kinnitas ta oma suhet 24-aastase Pete Davidsoniga. 

Asjade kulgu vaadates tundub, et noored teevad kõike muud, kui võtavad asja rahulikult ja mitte väga tõsiselt - Pete on Arianale pühendnud juba kaks tätoveeringut ning mitmed allikad kinnitasid ajakirjale People, et Ariana ja Pete on kihlunud. Noore naise sõrmes särab selle kinnituseks ka uhke sõrmus.

«Nad on lihtsalt kaks noort inimest, kes leidsid kiiresti armastuse ja teevad üksteist õnnelikuks. Nad on kihlumisest rääkinud ning nädalavahetusel see juhtuski. Kuid nad ei kiirusta abielluma.» 

Väljaandel TMZ on ka eksklusiivne video kihlasõrmusest, mis maksis veidi rohkem kui 100 000 dollarit ning Davidson soetas selle New Yorki juveliiri Greg Yuna ehk Mr. Flawless'i käest. 

Vaata videot ja otsusta, kas 100 000 dollarit selle sõrmuse eest läheb pisut liiale või on see täpselt paras hind: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles