Jääpurikaohvri Milana Kaštanova kannatuste rada ei näi lõppevat: tütarlapse kallim jättis ta maha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Õnnetu Milana Kaštanova, kes kannatab mitmete raskete vigastuse ja vähihaiguse all, läks oma kallimast lahku. Kaheksa aastat tagasi tabas tütarlast jääkamakas ning ta on sellest ajast saadik ratastooli aheldatud, vahendab StarHit

Milana Kaštanova on oma pikaaegsest kallimast Irinei Kalatšovist lahus, vahendab Starhit. «Irinei ja Milana ei ole enam koos, neid seovad ainult sõbralikud suhted,» seletas Milana isa. Noored olid suhtes juba keskkoolist peale. 

Talvel aastal 2010 teel Ida-Euroopa Psühhoanalüüsi Instituuti kukkus Milanale pähe jääkamakas. See juhtus katust puhastanud kommunaalfirma tõttu, kes ei tõkestanud ega märkinud ohtlikku kõnniteeala.

Noormes Irinei aitas tookord väga palju Milena taastumisele kaasa. Tänu tema käivitatud kampaaniale sai tüdruku pere Milana raviks 10 miljonit rubla. Kui keegi soovib õnnetu Milana ravi aidata, siis annetada saab:

Swedbank

MILANA KAŠTANOVA

Konto number: EE082200221053223516

BIC: HABAEE2X

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles