Unistuste tiim: juutuuberid Katri Kats ja Juhani Särglep lõid NOËPile Los Angeleses laheda räpi-video

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NÖEP ja Katri Kats laulu "TV" muusikavideos
NÖEP ja Katri Kats laulu "TV" muusikavideos Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Eesti Youtube`i superstaarid Katri Kats ja Juhani Särglep kohtusid Los Angeleses popmuusiku NÖEPi ehk Andres Kõpperiga. Noored filmisid linnas koos spontaanselt videoklippe ja nii valmis täiesti uutmoodi NOËPi muusikavideo loole «TV».

Elukutselised sotsiaalmeedia sisuloojad Juhani Särglep ja Katri Kats, kes on filminud videoisid maaimaklassi staaridele, ütlesid eile «Seitsmestele», et nad filmivad tänaseni tihti erinevaid klippe ka ilma mingi tellimuseta, lihtsalt igaksjuhuks. «Me filmine varuks, sest kunagi ei või teada, millal neid jälle vaja minna võib ja vahel läheb lihtsalt õnneks,» lausus Juhani.

NÖEPI uue muusikavideo lavastas Juhani Särglep ning selles osaleb ka tema hip intsagrammerist kallim Katri Kats. Andres Kõpper viibis MUSEXPO muusikafestivalil, kui avastas, et vana sõber ja andekas videograaf parasjagu linnas peatub. Video sündis spontaanselt, olles inspireeritud suurlinna filmi- ja muusikakultuurist, vahendab MENU

Video filminine LA-s oli NÖEPI sõnul puhas lõbu (fun). Californias NOËPi kohates pakkus Juhani lihtsalt, et lähme linna teeme midagi ägedat, selgus «Seitsmestes». Varem end pigem läbi indie-electro-popi prisma defineerunud NOËP katsetab seekord räppi.

Värskel videol on tänase seisuga 9127 vaatamist. Fännid avaldavad uutmoodi video all vastakaid arvamusi. «Uuu, Eesti sai ka oma Drake`i,» leiab üks. NOËP ise teeb Instagramis nalja, et on see ongi uus räpi-superstaari video.

Mitmed leiavad siiski, et vana NOËP oli ikka parem. Kuid enamus vaatajaid on veendunud, et video näol sai kokku dream team ehk tõeline unistuste meeskond. 

 

When I ask my friends about their relationships with their exes.

A post shared by ⚡️JUHANI SÄRGLEP (@juhanisarglep) on

Vaata muusikavideot SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles