Glamuuri, kulda ja karda: Eesti «Paris Hilton» Gerli Chantelle, Marta Laan, Mart Sander ja teised väisasid elustiilifestivali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas toimunud glamuursel elustiilifestivalil Fine Spirits & Cigar Weekend 2018 kütsid 16 riigist kogunenud külalised kuumaks Gerli A. Chantelle oma  moeetendusega, USA-Venemaa šansoonikuningas Willi Tokarev, Mart Sander Bel-Etage orkestriga ning õhtujuhtidena tegutsenud Marta Laan ja Imre Sooäär.

Festivali meelelahutusprogrammi kaunistas laupäeva õhtul Tallinna lauluväljakul korraldatud suurejooneline galaõhtusöök enam kui 150 osalejaga. Külalisi kostitati parimate hõrgutistega.

Meelelahutusprogrammi lükkas käima moemaailmas laineid lööv Gerli A. Chantelle oma sõuga. Uut kollektsiooni esitles seitse modelli. «Kollektsioon on inspireeritud kevadest. Seda iseloomustavateks märksõnadeks võiksid olla Prantsusmaa kevadine loodus ja kirsiõied,» selgitas Gerli Chantelle, kes on tituleeritud ka Eesti oma Paris Hiltoniks. 

Festivali erikülaline oli 83-aastane Venemaa-USA laulja ja laulukirjutaja Willi Tokarev. Tippvormis püsiv vanameister andis reedel lauluväljakul hoogsa kontserdi, esitades oma loomingu paremikku. Spetsiaalselt festivali jaoks kirjutas Tokarev laulu «Tallinn», mille samuti ette kandis.

Lisaks paljudele väliskülalistelr, nautisid festivali ka tuntud Eesti inimesed: Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf, näitleja Raivo E. Tamm, skulptor Tauno Kangro jt.

Kolm päeva väldanud festivali lõppakordiks oli brunch Hilton Tallinn Park hotelli terrassil pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles