Eesti staarid õpetavad Von Krahlis noortele muusikaäri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Atso
Marko Atso Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Von Krahli Teater, TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia, ning konsultatsioonifirma PW Partners kutsuvad noori, koole ja noortekeskusi osalema kogukonnakunstiprojekti MIMO (Moving In! Moving On!) raames toimuvas muusikaloome ning -turunduse alase koolitusprogrammis. 

MIMO on mitmekülgseim ja vahetuimat tagasisidet pakkuv koolitus bändidele, mis Eestis toimunud. Selle käigus lahatakse üksipulgi kõiki muusikaloome ja -turunduse tahke ning algajail bändidel ja tulevastel muusikatööstuse niiditõmbajatel on võimalus reaalajas osaleda põletavais aruteludes ning oma tegemistele hinnangut saada.


Koolitus annab vastused järgmistele küsimustele: Milline on muusikamaastik? Kuidas seal elu käib? Millised on artisti võimalused end seal mugavalt pikaks ajaks sisse seada? Mida selleks teha tuleks?

MIMO õpitubade töös osalevad juhendajatena inimesed, kel jagub jagamiseks kogemusi. Oma panuse annavad teiste seas Metsatöllu trummar ja mänedžer Marko Atso, Iirise, Ewert & The Two Dragonsi ning Bedwettersi mänedžer Toomas Olljum, Tallinn Music Weeki ning kümnete teiste kontsertide korraldaja Helen Sildna ja Eesti stabiilseima pop-rock ansambli Smilersi liider Hendrik Sal-Saller jt.

Viiest sessioonist koosneva õpitubade sarja käigus käsitletakse paneeldiskussioonide ning töötubade ja kodutööde vormis kõike, millega tuleb kokku puutuda alustaval artistil.

Koolitus on tasuta. Registreeru siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles