FOTO Jää hüvasti, Avicii! Muusik saadeti kodumaal viimsele teekonnale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile toimus Tim Bergling, lavanimega Avicii, ärasaatmine
Eile toimus Tim Bergling, lavanimega Avicii, ärasaatmine Foto: MPI04/Capital Pictures / MPI04/Capital Pictures/Scanpix

Rootsi tuntud DJ ja produtsent Avicii, kodanikunimega Tim Bergling, saadeti seitse nädalat pärast tema surma Rootsis, Stockholmis viimsele teekonnale. 

Avicii ehk Tim Berglingi perekond avalikustas maikuu keskel, et vaatamata suurele huvile peetakse tema matused ainult pereringis. 

Muusiku matused toimusid Skogskyrkogårdeni kalmistul, vahendab The Sun. Avicii lähedane sõber Jesse Waits jagas sotsiaalmeedias fotot matuseteenistuse kavast, mille juures lebas tumepunane roosiõis. 

 

❤️

A post shared by Jesse Waits (@jessecwaits) on

28-aastane Avicii leiti villast, mis kuulub Omaani sultani Qaboos bin Said Al Saidi sugulasele. Omaani politsei teatel ei ole tuntud rootslase surmas midagi kriminaalset, vaid ta võttis endalt ise elu, lõigates elutähtsad veresooned katkise pudeliga läbi ning Avicii leiti lamamas vereloigus.

Pere avaldas kuus päeva pärast Avicii surma teate, et Tim Berglingil oli ületöötamise tõttu vaimse ja füüsilise tervise probleeme, ta kannatas depressiooni all ja tal oli stress.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles