Kas mäletad veel minimiss Honey Boo Boo'd? Vaata, milline näeb ta välja praegu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA tõsielustaar ja minimiss Honey Boo Boo sai tuntuks tänu sarjale «Pisipõnnid ja tiaarad», millest kasvas edasi tema perele keskenduv sari «Here comes Honey Boo Boo». Väikesest pisipõnnist on aga ajaga saanud hoopis noor neiu. Vaata, milline näeb Honey Boo Boo välja nüüd!

«Here Comes Honey Boo Boo» staariks oli särtsakas Alana Thompson, hüüdnimega Honey Boo Boo. Peres kasvab veel kolm vanemat tütart. Sarja tehti kokku neli hooaega ja see püsis kindlalt TLC vaadatavamate saadete seas.

Tänaseks päevaks on TLC hittsarja tegemine lõpetatud suure skandaali tõttu. Nimelt seostati perekonna matriarhi June Shannonit seksuaalkurjategija Mark McDanieliga, kes istus kümme aastat vangis lapsepilastamise eest. Mees läks 2004. aastal vangi 8-aastase lapse seksuaalse ärakasutamise eest. Tüdruk, keda mees ründas, oli June'i tütar Anna.

June eitas toona väiteid, et ta käib taas McDanieliga, ja rõhutas, et laste heaolu on tema jaoks kõige tähtsam. Tõsielusarja «Here Comes Honey Boo Boo» tootnud telekanal TLC seda ei uskunud ja katkestas sarja tegemise päevapealt.

Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles