Venemaad esindanud Julia Samoilova: mu ema ütles, et ma ei peaks enam kunagi laulma

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Samoilova
Julia Samoilova Foto: SCANPIX

Selle aasta Eurovisioonil Venemaad esindanud Julia Samoilova, sõnas, et tema esitlus poolfinaalis oli nii õudne, et ta ema helistas talle pärast ja ütles, et ta ei peaks enam kunagi laulma.

Kohalikule meediakanalile The Lud antud intervjuus sõnas Julia: «Mu ema helistas mulle ja ütles, et ma ei peaks enam kunagi laulma.»

Julia lisas, et tema laul ja esitlus ei väärinud kohta finaalis ning kuigi ta vabandab, et asjad ebaõnnestusid, siis ta ei võta süüd täielikult enda peale.

Julia ütles, et ta laulis nagu ta oleks purjus: «Probleem oli selles, et ma ei kuulnud ennast üldse. Muusika oli väga vali, aga minu hääl mitte. Ma ei kuulnud, et ma nii madalalt laulsin, ja see oli kohutav. Siis ma vaatasin seda järgi ja mõtlesin: see on perses.»

Julialt küsiti ka, kas ta arvab, et ta valiti oma riiki esindama vaid sellepärast, et ta on ratastoolis. «Ei, sellel aastal küll mitte,» vastas naine ja tunnistas, et eelmisel aastal võis tema halvatus faktor olla küll.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles