Särtsakas Ester: mind hirmutas, et kõik teised on minust paremad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarja Kinotehas kolmas episood. Pildil Ester Korkiasaari ja Marilyn Jurman.
Sarja Kinotehas kolmas episood. Pildil Ester Korkiasaari ja Marilyn Jurman. Foto: Martin Dremljuga

Filmitalgute rahvafilmi tegijatele kohe algul muljet avaldanud särtsakas Ester Korkiasaari rääkis Elu24’le, et unistas filmikarjäärist juba väikse tüdrukuna.


«Mul pole isegi telekat,» muigas neiu ja selgitas, et «Kinotehase» peale sattus juhuslikult venna naise juures kandideerimise viimasel päeval televiisorist vilksamisi reklaami nähes. «Mõtlesin, et kas lähen või ei lähe, kas ma ikka olen see .. Otsustasin, et elu on väärt kõige proovimist ja lähengi selle peale välja. Nüüd saan aru, et olen nii kaugele jõudnud ja olen võitja. See on uskumatu,» rääkis Korkiasaari.

Samas tõdes, et saate ajal koges ta ka mõningaid tagasilööke. «Mind hirmutas hästi palju see, et kõik teised on minust paremad. Vähemalt selline oli mulje. Me olime kõik väga andekad, kuid mulle tundus, et ma tõepoolest jäingi nagu võltsiks vahepeal või et oli mingit väheusutavust.»


Neiu kõhklusi kinnitasid ka žüriilt tulnud kriitikanoodid. «Mul on eneseusku. Ma tean, et pole andnud maksimumi. Tahan nüüd end filmis maksma panna, tõestada et ma saan ja ma saan hakkama ja ma tahan, et sellest tuleks rahvale hea asi,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles