Vaimsete häiretega naine seksis tiheda liiklusega tänaval võõra mehega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil oleval naisel ei ole looga mingit pistmist.
Pildil oleval naisel ei ole looga mingit pistmist. Foto: x

Indias filmiti, kuidas paarike väidetavalt seksis tiheda liiklusega tänaval. Möödakäijad filmisid ja pildistasid seda. Video sai Indias väga populaarseks.

Videos on näha, kuidas pikka kleiti kandval naisel on jalad ümber mehe, kui viimane istub betoonist barjääril. Paarikest märgati Mumbais neljapäeval jalakäijate alal tiheda liiklusega sõiduteede vahel, kirjutas Mirror.

Sajad inimesed märkasid seda intsidenti ning tegid sellest pilti ja videosid. Kohaliku meedia kohaselt toimus akt Maharashtra osariigi valitsushoone lähedal.

Kui politsei sündmuskohale kutsuti, siis lõpetas paarike seksimise, nad korrastasid enda riideid ja lahkusid sündmuskohalt.

Politsei pidas hiljem 30-aastase India naise selles teos kahtlustatuna kinni, kuid mees, kes oli arvatavasti välismaalane, põgenes.

Teda küll otsiti turvakaamerata abil üle linna, aga ta jäigi tabamata.

Video paarikese seksimisest sai väga populaarseks ning seda on näidatud üle terve riigi. Vaatamata sellele, et üks osapooltest on tabatud ning videot on näinud juba miljonid inimesed, ei ole politsei kellelegi avalikus kohas ebasündsa käitumise eest süüdistust esitanud.

Politsei poolt kinni peetud 30-aastane naine väidab, et ta vaid suudles selle mehega. Kohalik meedia annab teada, et politsei sõnul kannatab naine vaimsete häirete all, ning viibib selle tõttu naiste abikeskuses Chemburis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles