Portugali koondise väravavahi seksiterapeudist naine: ei soovita MMi mängijatele tsölibaati

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Portugali jalgpallikoondise väravavaht Rui Patricio
Portugali jalgpallikoondise väravavaht Rui Patricio Foto: Alexander Vilf / Sputnik/РИА Новости/Scanpix

Venemaal algavad 14. juunil maailmameistrivõistlused jalgpallis, mis kestavad ühe kuu. Finaalmäng leiab aset 15. juulil Moskvas Lužniki staadionil.

Jalgpallikoondiste treenerid ei soovita mängijatel abikaasasid ja tüdruksõpru kaasa võtta, kuna naised ja seks võivad segavateks teguriteks osutuda, teatab mirror.co.uk.

Seda olevat mängijatele soovitanud ka Portugali koondise peatreener Fernando Santos.

Selle aasta MMil osaleva Portugali jalgpallikoondise väravavahi Rui Patricio elukaaslane Vera Ribeiro on tuntud seksiterapeut, kelle arvates ei peaks jalgpallurid MMi ajal seksist loobuma ja tsölibaadis olema. 

Vera Ribeiro
Vera Ribeiro Foto: Twitter.com

Ribeiro andis välja jalgpallurite seksielu käsitleva raamatu «Võrgutamise käsiraamat», mis on Portugalis väga populaarne.

«Jalgpallurid ei peaks enne tähtsaid kohtumisi seksist loobuma, samas on nende treeningplaanid ja mänguajad sellised, et tavaliselt jääb väga vähe vaba aega. Kui tuntakse vajadust ennast rahuldada, siis tulebki seda teha,» arvab seksiterapeut.

Ribeiro teatel on ta uurinud jalgpallurite seksuaalvajadusi, kaasa arvatud oma mehe omi ja jõudnud  järeldusele, et seksist ja eneserahuldamisest loobumine ei too midagi head.

Portugali jalgpallikoondise väravavaht Rui Patricio
Portugali jalgpallikoondise väravavaht Rui Patricio Foto: Sergei Bobylev / Sergei Bobylev/TASS/Scanpix

«Mängijatel on suurturniiridel väga suur pinge ja tekib stress. Kui treenerid on abikaasade ja kallimate juurde mineku keelanud, siis ei jää muud üle, kui võtta käed ja lisavahendid appi,» lausus terapeut.

Portugali koondise esimene mäng on 15. juunil Sotšis, kus nende vastaseks on Hispaania koondis. Rui Patricio on Portugali väravas.

Portugali jalgpallikoondise värvavaht Rui Patricio
Portugali jalgpallikoondise värvavaht Rui Patricio Foto: RAFAEL MARCHANTE / REUTERS/Scanpix

Portugal on 2016. aasta Euroopa meister jalgpallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles