Instapildid: röögatu büstiga «Berliini Barbie» on kulutanud üle 40 000 euro, et näha välja täiuslik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Berliini Barbie ehk Paris Herms
Berliini Barbie ehk Paris Herms Foto: Real Barbie of Berlin / Facebook

Ilukirurgiast sõltuvuses modell on kulutanud rohkem kui 40 000 eurot, et näha välja täiuslik. Ühtlasi on ta veendunud, et tal on Saksamaa kõige suurem rinnapartii, vahendab The Sun. 

27-aastane Paris Herms'i ehk «Berliini Barbie» viis iluoperatsioonideni koolikiusamine. Herms'i sõnul kiusati teda seetõttu, et ta polnud ilus. «Ma ei olnud algselt väga ilus ning mind kiusati seetõttu palju. Nüüd meeldib mulle välja näha nagu nukk, sest olen veatu,» kinnitas ta.

Paris Herms käis oma esimesel rinnasuurendusoperatsioonil, kui ta oli vaid 18-aastane. Esimese operatsiooni maksis kinni naise vanaema, kes nägi, kuivõrd ebakindel ta lapselaps koolikiusamise tagajärjel oli. 

Pärast esimest operatsiooni on Paris teinud veel ninaoperatsiooni, täitesüste ja läbinud erinevaid protseduure oma näokuju muutmiseks. Lisaks on ta käinud ka oma teisel ja kolmandal rinnasuurendusoperatsioonil. 

«Berliini Barbie» viimane rinnasuurendusoperatsioon oli edukas. Tema rinnakorvi suurus on nüüd 80L ning kumbki tema rindadest kaalub 2 kilogrammi. Herms'i sõnul on see olnud tema unistus juba pikka aega.

Ta on oma suurte rindade üle ülimalt õnnelik. «Mulle meeldivad suured rinnad, sest need esindavad naiselikkust,» sõnas Herms. «Ma tunnen end nüüd, sellisena nagu ma olen, oma kehas väga õnnelikuna - täiesti vastupidiselt sellele, kuidas ma end varem tundsin,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles