Põnev! Vaata, kes on «Eesti mängus» Gaute Kivistiku uus kaunis abiline

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britt Kõrsmaa
Britt Kõrsmaa Foto: Britt Kõrsmaa/ Instagram

Juba juulist on vaatajate ees "Eesti mängu" kaheksas hooaeg, mis sel aastal tuleb olulise muutusega - vaatajatele tuttava Jaana Heeringsoni asemel on saatejuhi Gaute Kivistiku abiliseks Britt Kõrsmaa.

Briti, kelle eriala on tantsuvaldkonnas, kutsusid saatesse «Eesti mängu» produtsendid Maarek Toompere ja Tarmo Kiviväli.

«Miks mitte. See on jumala äge ja tore saade, hariv,» kinnitas Britt ERR Menule, et oli rõõmuga nõus saatemeeskonnaga liituma.

«Kui ma siin assistendina olen, ühe kõrvaga kuulad ja mõtled küsimustele kaasa,»  rääkis Britt, kes on imestunud, et ka saate kaheksandaks hooajaks on otsitud välja palju põnevaid fakte.

Maikuu keskel kirjutas Kroonika, et 37-aastane Jaana Heeringson, kes seitse hooaega järjest kaasa teinud Eesti ühes lustakamas telesaates «Eesti mäng», on lapseootel. 

«Oleme «Eesti mängu» saate tootjatega kokku leppinud, et kui saatesari augustiks finaali jõuab, tulen korraks ekraanile tagasi - kas just beebi ühes käes ja nupud teises, seda saab veel näha,» sõnas Jaana lustakalt Kroonikale toona. 

Loe täispikka artiklit Menust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles