Lily Allen ahistamistest muusikatööstuses: keegi ei teinud mu murest välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lily Allen
Lily Allen Foto: Reuters/AFP/Scanpix

Popstaar Lily Allen (33) tunnistas, et tedagi on tema varasema muusikukarjääri jooksul seksuaalselt ahistatud ja ta on sellest ka rääkinud, aga kolleegid lihtsalt ignoreerisid teemat, vahendab RollingStones

Lily Allen sattus muusikatööstusesse väga noore tütarlapsena. 19-aastaselt kirjutas ta alla plaadilepingu firmaga «Parlophone». Laulja ei häbene rääkida oma halbadest kogemustest ja ta on varemgi näiteks oma narkosõltuvusest avalikult rääkinud. 

Lily Alen ei nimeta oma ahistaja nime, kuid ütleb, et mees on muusikatööstuses mõjukas figuur ja tema mõju on sarnane Harvey Weinsteini omale filmitööstuses.

Lily rääkis enda seksuaalsest ahistamisest oma naiskolleegidele, kuid nood ei teinud midagi. Lily toonasel plaadifirmal oli mitu artisti just selle sama mehega seotud, seega ei olnud see neile kasulik samm. Pigem lootsid nad Lily sõnul hoopis temast lahti saada.

Popstaar avaldas suue hiljuti albumi nimega «No Shame» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles