Kui eeskujulik vegan on Meghan Markle tegelikult?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress Meghan Markle arrives on the red carpet for the MuchMusic Video Awards (MMVAs) in Toronto, June 16, 2013. REUTERS/Mark Blinch (CANADA - Tags: ENTERTAINMENT)
Actress Meghan Markle arrives on the red carpet for the MuchMusic Video Awards (MMVAs) in Toronto, June 16, 2013. REUTERS/Mark Blinch (CANADA - Tags: ENTERTAINMENT) Foto: MARK BLINCH/REUTERS

Britid muretsevad, et Meghan muudab prints Harry ka veganiks, kuid radikaalsemad veganid leiavad, et Meghan Markle ei ole üldse õige vegan, vahendab Womens Health Magazine

Meghan Markle on ekspertide sõnul pool-vegan. Sussexi hertsoginna ei pea ranget dieeti, kuid peab lugu erinevatest treeningutest. Meghan lubab endale aegajalt kõrvalekaldeid.

Kui Meghanil on käsil filmimisperiood, siis proovib ta teadlikumalt toituda, vabal ajal aga patustab. «Proovin nädala sees olla vegan ja nädalavahetustel lubada endale rohkemat,» ütles Meghan.

Kuigi pool-vegan olemine tähendab, et sööd vahel liha ja naudid nädalavahetusel jäätist, siis üldiselt on veganlik mõtlemine ekspertide sõnul keskkonnale igati kasulik. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles