Briti räppar Professor Green kahetseb eks-kallimaga tehtud otsust abordiks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Professor Green.
Professor Green. Foto: CARL COURT / Scanpix

Briti räppar Professor Green avas end väga isiklikul teemal. Tema ja tolleaegne tüdruksõber otsustasid rasedusest teada saades abordi kasuks. Otsus kummitab meest tänaseni.

Stephen Manderson (34), kes on paremini tuntud oma esinejanimega Professor Green avas end väga isiklikul teemal ning juhtis tähelepanu meeste emotsionaalsele heaolule ja tervisele.  

Nooruses suhtes olnud Stephen ja tema tollaegne veelgi noorem tüdruksõber said ootamatult teada, et neiu on jäänud lapseootele. Mõlemad noored olid pärit probleemsetest perekondadest ja süngest minevikust. Kumbki neist ei soovinud, et nende tulevane laps peaks kogema samu raskusi. 

Ajakirjale Fabulous antud intervjuus sõnas mees: «Me otsustasime abordi kasuks, sest me ei tahtnud, et laps peaks läbima sama stressi, mis meie peale asteti kui üles kasvasime. Kuigi tegelikkuses ei olekski pidanud, sest tal oleks olnud meie mõlema tugi. Aga me ei öelnud kellelegi ja praktiliselt kohe pärast protseduuri, mõistsime mis just juhtunud oli ja saime aru, et kahetseme.»

«See tunne jäi minuga pikaks ajaks ja teeb haiget ka praegu. Tean, et see poleks olnud päris õige või õige aeg. Aga ma mõtlen sellele endiselt,» kirjeldas ta valusat mälestust.

«Leian, et on väga oline, et inimesed räägiksid asjadest, sest see otsus sündis seeläbi, et rääkisime vaid üksteisega aga mitte kellegi teisega.»

Stephen on suur vaimse tervise ja sotsiaalsete probleemide kampaaniate toetaja ja usub, et eriti poisse tuleks julgustada end väljendama ja emotsioonidest rääkima. «Kui oled mingit viisi üles kasvatatud ja lapsest saati on sulle öeldud, et sinust saab mees ja mees on keegi kes töötab ja katab kõik vajadused.. Kus on siis ruumi tunnetele?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles