Pikk hüvastijätt: legendaarne Deep Purple pani eesti publiku rokkima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kommenteerides tuuri pealkirja «The Long Goodbye» ütleb Roger Glover, et eks muusikud lasevad fännidel endal otsustada, mida see tähendada võiks. Vaata, millise show andis bänd täna Tallinnas. 

«The Long Goodbye» raames Saku Suurhallis kõlavad nii palad Deep Purple uuelt stuudioalbumit, sealhulgas «Time for Bedlam» ja «Birds of Prey», kui ka aegumatu rokkmuusika klassika - «Hush», «Black Night», «Perfect Strangers», «Space Truckin'», «Smoke on the Water» ja teised.

«Keegi ei taha peatuda! Mitte mingil juhul ei ütle me, et just nüüd lõpetame. Soovime jätkata nii kaua, kuniks loodus seda lubab ning kuniks see veel väärikas on. Hetkel teeme endiselt muusikat ning naudime seda sama palju kui ennegi. Seega võiks öelda, et uks on sulgumas, aga ei ole veel kinni. Arvan, et see on pigem selline head aega ütlemise algus. Ilmselgelt inimestele meeldib see, mida teeme. Ka meil on tore ning tõeliselt lõbus ja mõnus on seda kõike teha,» ütles Roger Glover.

Ian Paice lisas: «Kõik me suhtume sellesse erinevalt aga eks see saab olema viimane selline suur maailmaturnee. Mitte, et see oleks füüsiliselt raske, saame ringituuritamisega endiselt väga kenasti hakkama, kuid käesolev tuur võib aega võtta kaks kuni kolm aastat. Kes aga teab, mis maailmas selleks ajaks üldse toimub. Peame lihtsalt aktsepteerima reaalsust, et see lõpetamise otsus tuleb millalgi tulevikus langetada nii või naa. Kuid seni saame mängida kõikjal, kus meid näha tahetakse ja soovime selliselt ära katta võimalikult palju riike - eks see võib tõesti võtta kuni kaks ja pool või isegi kolm aastat aega. See saab olema päris pikk head aega ütlemine.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles