Tehke märkmeid: Skandinaavia beib Tove Lo haaras punti Charli XCX'i, Alma, Icona Popi, Elliphanti ja üllitas oraalseksi õpetava video

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tove Lo, 2015.
Tove Lo, 2015. Foto: DAVID MCNEW / Scanpix

Rootsi päritolu lauljanna Tove Lo on nii oma muusika kui imagoga alati andnud panuse vaba seksuaalse eneseväljenduse normaliseerimisele. Nüüd on jõud ühendatud teiste seksikate naislauljannadega, et üks korralik kasulikest nippidest tulvil video avaldada. 

Nii laulusõnad kui video on üpris üheti mõistetav: Tove Lo, Charli XCX, Icona Pop, Elliphant ja Alma juhendavad suhtes igavlevat paari, kuidas paremini oraalseksi anda ja nautida. Sealjuures keskendutakse eelkõige naise kogemuse parandamisele.

Video algab sissejuhatusega, milles Tove Lo kaaslastele seletab: «Nad on neli aastat koos olnud. Naine pani vastuvõtuaja kinni. Olgu, asume tööle!» Sealt alates algab pikk ja põhjalik läbivaatlus ja õpetus. Tove Lo sätib neile kaela sadomaso-hõngulised kaelarimad, Charli XCX uurib põhjalikult mehe keelt, Icona Pop kostitab paari alkoholiga, Alma näitab pornograafilisi videosid ja Elliphant pakub söögiks erinevaid afrodisiaakumeid. Loo lõpp on aga üllatuslik ning humoorikas.

«Kui Tove kutsus mind sellest osa võtma, olin nii elevil,» sõnas Charli XCX ajakirjale Rolling Stone. «Ma olen kõigi neidudega varem koostööd teinud, nii esinemistel, muusika loomisel kui üksteise lugudes etteasteid tehes. See tundus väga lõbus ja lihtne, meil on parim gäng!»

Icona Pop võrdles neidude omavahelist keemiat Spice Girlsiga. «Tove on üks meie parimaid sõpru, seega oli pakkumise vastuvõtmine väga lihtne. Kõik sellel lool esinevad väga erinevalt. Me oleme kõik naisbossid, igaüks omal viisil.»

Originaalselt avaldas Tove Lo laulu «Bitches» oma kolmandal plaadil «Blue Lips», mis nimetati ajakirja Rolling Stone'i poolt aasta 20 parima popp-albumi hulka.

Vaata humoorikat ja meelast videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles