Uskumatu video: Läti tuletõrjuja püüdis aknast alla hüpanud naise paljaste kätega kinni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuletõrjujad. Pilt on illustratiivne.
Tuletõrjujad. Pilt on illustratiivne. Foto: Mary Altaffer / Scanpix.

Maailm on täis imelisi inimesi, kes valinud mõne tänuväärt elukutse ja iga päev tuhandeid inimesi aitavad ja päästavad. Läti tuletõrjujad avaldasid uskumatu video oma igapäevatööst, kus ühe noore naise elu päästeti. 

Läti tuletõrje- ja päästeteenistus sai teate, et kortermaja neljandal korrusel on noor naine, kes aknast alla plaanib hüpata. Korterisse ohutult sisenemine oli võimatu, seega püüti läheneda alumise korruse kaudu. Kohale jõudes märgati, et naise plaan on tõsine ning tegutseti kiirelt. Üks tuletõrjujatest sirutas end aknast välja, samal ajal kui teine teda tugevalt kinni hoidis ja stabiliseerida püüdis. Ootamatult viskuski neiu aknast alla ning mehed tegutsesid kiiresti ja imetabasel kombel õnnestus neiu kinni püüda ja päästa.

«Päästja töö on väga eriline - see nõuab julgust, proffessionaalsust ja võimet kiiresti ja otsustavalt tegeleda keeruliste ja sageli mittestandartsete olukordadega,» sõnas Läti siseminister Rihards Kozlovskis.

Vaata videost uskumatut elupäästmist:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles