Galerii: Šokiräppar Tommy Cash möllas Pirita Kloostri varemetes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Šokeeriv räppar Tommy Cash andis Pirita Kloostri varemetes selle suve ainsa kodumaise kontserti. Lava ehitati erilahendusena ning sellist etteastet ja kujundust enam kunagi rohkem näha ei saa. Vaata galeriist, mis toimus!

Eile õhtul toimus Tallinnas, Pirita kloostri varemetes Tommy Cashi sellesuvine ainuke soolokontsert, kus eesti suurim räpisensatsioon täismajale esines.

«On suur rõõm, et Pirita kloostri varemetes, kus toimuvad ka suurte välismaiste artistide ülesastumised, müüb kontserdi välja kodumaine artist,» kommenteerib kontserdikorraldusfirma PS Music Events promootor Kaarel Sein.

Lisaks Tommy Cashile astusid eile üles legendaarse Londoni plaadifirma PC Music asutaja ja produtsent A.G. Cook (UK), sama labeli artist felicita (UK), Blonde Trickster, kelle taga seisab kunstnik ja DJ Marta Vaarik ning üllatusesinejana astus lavale Little Big Venemaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles